Zoeken naar pearl kinderbrillen

pearl kinderbrillen
Bril PEARL Specsavers.
50% korting voor 60-plussers. Varifocale bril zonder bijbetaling. Exclusief voor ANWB-leden gratis auto of zonnebril op sterkte. Gratis bril bij lensabonnement. 2 hoortoestellen zonder bijbetaling. Is er binnen 3 maanden iets wat u niet bevalt dan lossen we het direct voor u op. Is er binnen 3 maanden iets wat u niet bevalt dan lossen we het direct voor u op. De productcode refereert aan een specifieke kleur en maatcombinatie. Wanneer er meerdere productcodes zijn bekijk dan de maatinformatie voor meer details.
Brillen 50% korting op alle glazen voor brilmonturen Pearle Opticiens.
Bekijk het brede assortiment aan brillen online. Onze brillen zijn altijd scherp geprijsd met uitstekende service en garantie. Koop uw bril bij Pearle Opticiens.
Acties en aanbiedingen op brillen Pearle Opticiens.
Altijd een goede actie van Pearle. Bekijk nu online al onze aanbiedingen en brillen-acties. Kwalitatieve brillen en lenzen voor scherpe prijzen.
Polaroid zonnebrillen Pearle Opticiens.
De suncovers van Polaroid zijn ideaal voor in de auto. Deze zonnebril past over uw gewone bril waardoor u altijd goed zicht bij een laagstaande zon. Ook voor kinderen is de zon fel en zij hebben dus ook bescherming nodig. uw lenzen gratis thuisbezorgd. Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar. Bereken direct uw zorgvoordeel. Uw contactlenzen gratis thuisbezorgd.
Wat kost een bril bij Pearle Opticiens.
Wilt u weten hoeveel een bril kost? Bij Pearle Opticiens geen onverwachte kosten maar altijd heldere prijzen! Al een complete bril inclusief basisglazen vanaf 29
Oogmeting voor een kind Pearle Opticiens.
Uw kind kan gratis een 2e bril of lenzen kiezen! Lees meer over een professionele oogmeting bij Pearle. Deze oogmeting voor uw kind is helemaal gratis. Meer weten over de ogen van uw kind of kinderbrillen? Oogmeting baby's en kinderen jonger dan 8 jaar door oogarts. Kinderen jonger dan 8 jaar verwijzen wij door naar een orthoptist of oogarts in het ziekenhuis. Dit zijn we wettelijk verplicht. Uiteraard kunt u wel bij Pearle een kinderbril uitkiezen. We hebben een uitgebreid assortiment kinderbrillen voor een klein prijsje. Neem het oogrecept van de orthoptist of oogarts mee naar uw Pearle winkel in de buurt. Wij zorgen ervoor dat de juiste glazen in het uitgekozen kindermontuur worden gezet.

Contacteer ons