Resultaten voor rechthoekige bril

rechthoekige bril
Brilmonturen Specsavers.
Vermijd onopvallende monturen die de lengte van het gezicht accentueren. Max and Co 04. Heb ik een rond gezicht? Kies voor een rechthoekige bril als u een rond gezicht hebt daarmee vestigt u de aandacht op het bovenste deel van het gezicht. Ronde gezichten zijn over het algemeen relatief klein met een breder voorhoofd volle wangen en een ronde kin. Probeer ronde en ovalen monturen te vermijden. Heb ik een vierkant gezicht? Heeft u een vierkant gezicht dan is een ovalen of ronde bril de juiste keuze omdat u hiermee de kaaklijn verzacht.
Hoekige damesbrillen Brilonline.com.
Voor mannen en vrouwen. De rechthoekige blijft een icon. De collecties van vrouwen brillen omvatten vaak meerdere rechthoekige modellen. Rechthoekige brillen geven vaak een wat gedistingeerde strenge en ietwat sexy look. De vorm van een rechthoekige bril kan klein zijn of heel open of oversized. De rechthoekige brillen kunnen juist scherp in de hoeken zijn of meer afgerond. Rechthoekige brillen kunnen terughoudend zijn of juist enorm opvallend uitgevoerd met een moderne touch zodat het er modern hip en classy uitziet. De hoekige bril is ietwat terughoudend maar geeft de bril ook een sexy sprankel. Wat betreft vorm is de rechthoekige bril in eerste instantie terughoudend. Met diverse kleuren wek je de bril tot leven waardoor hele mooie contrasten kunnen ontstaan. De rechtighoekige bril is in de meest denkbare kleuren verkrijgbaar.
Welke bril past bij mij Hans Anders.
Winkel bij jou in de buurt. Terug Alle blogs Brillen Welke bril past bij mij? Welke bril past bij mij? Als je een brilmontuur gaat uitkiezen is het goed om rekening te houden met de vorm van je gezicht en de kleur van je haar. Een bril kan namelijk de beste kanten van je gezicht benadrukken en minder sterke punten camoufleren. Op zoek naar de beste look? Zoek dan naar een bril die het beste bij je past! Welke vorm montuur past bij welk gezicht? Bij elke gezichtsvorm passen weer andere zonnebrillen of brilmonturen.
Hoe het juiste montuur kiezen? Brillen24 Online brillenwinkel.
Ten eerste wordt het montuur zwaarder als het breder is dus ook minder comfortabel. Ten tweede wordt het moeilijker om over uw bril heen naar andere mensen in de kamer of naar de televisie te kijken. Uw smaak kleuren en de vorm van uw gezicht. Hoe vindt u een bril die bij goed u past? Het is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak maar er zijn wel algemene richtlijnen waar u rekening mee kunt houden. Elk montuur is ontworpen voor een bepaalde gezichtsvorm. Welk montuur past bij uw gezicht? Hier vindt u de verschillende gezichtsvormen en ons advies. Ovaal of lang gezicht. Brillen voor een hoekig gezicht.
Online Rechthoekige brillen bij Mister Spex kopen.
Heeft u een ovaal of een rond gezicht dan zijn rechthoekige brillen erg geschikt. De rechte lijnen doorbreken uw gezichtscontouren waardoor u stoerder en zakelijker oogt. Daarnaast lijkt uw gezicht langer door het dragen van een rechthoekige bril. Mister Spex de grootste online opticien van Europa heeft een grote collectie rechthoekige brillen. U treft er topmerken aan zoals Ray-Ban Prada Guess BOSS Céline en Tommy Hilfiger en kiest er tussen verschillende kleuren materialen en types volle rand halve rand randloos. Twijfelt u of een rechthoekig montuur u staat dan maakt u gebruik van de 3D pasoptie van Mister Spex. U ziet er met bewegend beeld hoe de verschillende brillen u staan in alle rust vanuit thuis. Mister Spex is dé online store voor rechthoekige brillen.
Hoekige brillen Trendsinbrillen.nl.
De hoekige bril is nooit helemaal weg geweest. De hoekige bril kom je altijd en overal tegen. De brillen zijn al decennia populair maar worden dit jaar weer volop tot leven gewekt. Deze correctiebrillen kenmerken zich door hoekige vormen en zachte veren vaak typisch mannelijke lijnen. Uiteraard worden deze brillen uitgevoerd met een moderne touch zodat je er classy modern en hip uitziet. De hoekige bril is ideaal als je niet teveel wilt opvallen. Wel heel veel kleur! De hoekige bril is te krijgen in allerlei denkbare kleuren.
Brillen 50% korting op alle glazen voor brilmonturen Pearle Opticiens.
Bekijk het brede assortiment aan brillen online. Onze brillen zijn altijd scherp geprijsd met uitstekende service en garantie. Koop uw bril bij Pearle Opticiens.
Compleet assortiment brillen van alle topmerken ziezie.nl.
Een rond gezicht dit is de perfecte bril. Door de rechthoekige vormen van de bril lijkt je gezicht minder rond. Hoekige lijnen maken je gezicht langer en slanker. Zorg ervoor dat de onderkant van je bril net boven je jukbeenderen komt. Bij een rond gezicht zijn de wangen voller en iets breder dan het voorhoofd en de kin lijn. De kin is meestal niet erg onderscheidend. Heb je een rond gezicht dan moet je vooral ronde brillen vermijden. Rechthoekige monturen zorgen ervoor dat de vormen van je gezicht beter uitkomen. De half-frame modellen leggen de nadruk op je ogen.
Welke bril past bij mij?
U bevindt zich hier Home / Welke bril past bij mij. Welke bril past bij mij? Als je een nieuwe bril uitzoekt is het verstandig om rekening te houden met je gezichtsvorm. Het vinden van die ene perfecte bril is soms best lastig. Om het je iets makkelijker te maken hebben we per gezichtsvorm een aantal tips en hints op een rijtje gezet. Soms is een beetje hulp wel handig! Brillen voor een hoekig gezicht. Heb ik een hoekig gezicht? Een hoekig gezicht lijkt lang en vierkant het voorhoofd de wangen en de kin hebben dezelfde breedte. Voorhoofd en kaken hebben sterke hoeken.

Contacteer ons