Meer resultaten voor carrera bril heren

carrera bril heren
Carrera Brillen bij Mister Spex.
Bril bij uw gezichtsvorm. Brillen vanaf 39 euro. Brillen vanaf 99 euro. om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.
Carrera zonnebrillen SmartBuyGlasses.
meld u aan voor onze nieuwsbrief. en maak kans op een gratis bril.
Carrera zonnebrillen Eye Wish Opticiens.
0 Artikel passen in de winkel. Carrera monturen en zonnebrillen. Het merk Carrera is onlosmakelijk verbonden met autoracen. De oorspronkelijke ontwerper Wilhelm Anger werd geïnspireerd door de moed en durf van de coureurs tijdens de Carrera Panamericana race de racing attitude. Alle monturen en zonnebrillen van Carrera hebben daarom een uniek gewaagd design met een sportieve twist. De uitgebreide collectie monturen en zonnebrillen van Carrera is zeer divers van kleurrijke brillen met prints tot subtielere zwarte bruine en grijze vintagemodellen voor een zakelijke look.
Carrera Zonnebrillen goedkoop online kopen 540 artikelen.
Gratis ver en retourzending. Kleur van het montuur. kunnen ook op sterkte worden gemaakt 412. 15 mm 49 mm 29. 49 mm 51 mm 84. 51 mm 56 mm 155. 56 mm 75 mm 263.
Carrera brillen Online Brillen Kopen bij SmartBuyGlasses.
meld u aan voor onze nieuwsbrief. en maak kans op een gratis bril.
Carrera zonnebrillen Collectie 2017 Online aanbieding.
In 2017 bijna onmisbaar te noemen Carrera zonnebrillen deze sportieve zonnebrillen zijn de favoriet bij de sterren in Hollywood. Logisch want Carrera zonnebrillen worden continue verbeterd. Ze behoren tot de beste zonnebrillen ter wereld en zijn eenvoudig online te bestellen bij LuxSunglasses. Bij LuxSunglasses vind je constant de nieuwste Carrera collectie en laatste trends. Niet alleen sportieve modellen maar ook de fashion statements zoals de Champion en de Safari. Ontworpen in Itali en vervaardigd van de nieuwste materialen.
Brillen 50% korting op alle glazen voor brilmonturen Pearle Opticiens.
Bekijk het brede assortiment aan brillen online. Onze brillen zijn altijd scherp geprijsd met uitstekende service en garantie. Koop uw bril bij Pearle Opticiens.
Carrera brillen Gratis verzending Ziezie.nl.
Een driehoekig gezicht dit is de perfecte bril. Kies voor een bril met details aan de bovenkant van de bril. Een bril die breder is dan je kaaklijn zorgt voor een goede balans. Een cateye of half-frame model past goed bij de vormen van je gezicht. Een driehoekig gezicht is een combinatie van een hartvormig en een vierkant gezicht.n Het voorhoofd de wangen en de kin hebben dezelfde breedte en de kin en kaken hebben sterke hoeken. Voor een hoekig gezicht worden meestal ronde of ovale glazen aanbevolen. Door te kiezen voor een half randloze bril of met een half transparant montuur ogen je gelaatstrekken zachter. Hoe garanderen jullie de kwaliteit?
Carrera Zonnebrillen Zonnebrillen.com.
Gratis verzending en gratis retourneren. U hebt niets in uw winkelwagen. Carrera is in 1956 opgericht door de Oostenrijker Wilhelm Anger. Anger vernoemde zijn bedrijf naar de Carrera Panamericana een zesdaagse auto rally om de bouw van de Pan-Amerikaanse snelweg te vieren. De Carrera Panamericana stond onder autocoureurs bekend als bij verre de meest gevaarlijke autorace ter wereld. De ontwerpen van Carrera zijn dan ook doorgaans zeer sportief en hebben vaak subtiele retro touch die verwijst naar de revival van de Carrera Panamericana eind jaren 80. Een van de meeste belangrijke en bijzondere innovaties van Wilhelm Anger was de uitvinding van Optyl.

Contacteer ons